16 juni 2007

SKK Martial Arts 2007 - En succes!





Træning, træning, træning. Det var hvad klubbens udøvere oplevet ved årets kampsports weekend som blev afholdt lørdag den. 16. juni 2007 til søndag den 17. juni 2007. Tom Madsen sørgede for en varieret og meget underholdende træning. Udøverne fik endnu engang bekræftet at ekstrem smerte ikke kun kommer af slag og spark. Udøvere på børneholdet deltog om eftermiddagen og trænede sammen med klubbens brunbælter. De øvrige udøvere havde fornøjelsen af at blive trænet af Sensei René fra Fakse.


Efter 6 timers kampsportstræning sluttede vi dagen af med en overraskelse. Alle var klar til kumitetræning kl 20:00. Da de kom ind i Dojo’en ventede der en helt anden form for kumite. kumitetræning var blevet erstattet af, et ekstremt underholdende SUMO-stævne. Den ubestridte vinder blev i øvrigt Tom Madsen.



Vi sluttede weekenden af med regulært selvforsvar og yderligere armvridning, samt lidt Judo træning. Michael Meiner skal have særlig tak for sin rolle som Toms
uke (angriberen; ham der bliver kastet, vredet, låst, stranguleret, slået, og sparket).

Vi takker Tom Madsen for besøget og glæder os til at se ham igen.
Se alle billederne her!





Efter denne weekende er det nu tid til sommerferie. Det betyder at vi går over til sommertræning fra på onsdag den 20. Juni 2007. Man er velkommen til at tage gæster med til træningen, men de skal være fyldt 12 år.

Alle ønskes en god sommer!


Oss Sensei

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Test kommentar