24 november 2008

Stilartsmesterskaber 2008 - opdateret igen!

Så er det ved at være tid til at tage kampuniformen på. Forneden kan du se Team Skovbo, som deltager ved årets Stilartsmesterskaber. 80 deltagere skal kæmpe om placeringer i KATA og KUMITÉ. Personligt glæder jeg mig til at se en masse flotte, sprøde og kraftfulde kata'er, og masser af gode, hurtige og kontrollerede kumite kampe. I år har vi en del førstegangskæmpere med. Jeg håber at I får en rigtig god oplevelse. Det ved jeg at de garvede Skovbo kæmpere vil hjælpe jer med.

Opdateret: Vær opmærksom på at det bliver en lang dag. Husk at medbringe frokost. Det er muligt at købe noget i kantinen den dag, men det anbefales at man lige har lidt ekstra med selv. Tag også noget frugt eller lign. med til om eftermiddagen. Som udgangspunkt bliver alle til det er slut. I skal være iført Gi det meste af dagen. Sørg evt. for at have en træningsdragt med, som I kan tage udover Gi'en. Det hjælper jer til at holde jer varme i løbet af dagen. Jer der skal kæmpe Kumité, husk at tage tandbeskyttere med.

Hvis I har spørgsmål eller lign. under stævnet skal I gå til undertegnet eller klubbens sempais. Sempais har ansvaret for at sikre at alle klubbens kæmpere har en coach under kampene. Sempai Brian har det overordnet ansvar.


TEAM SKOVBO
Minita lund pedersen
Michell Grandahl Christensen
Mads østergaard
Trine Jæger Pedersen
Rasmus Søndergaard Erichsen
Mathias Behrens
Martin Jensen
Sofie Behrens
Michelle Brøns Pedersen
Martin Meiner
Yoges Aruliah
Anders Paw Sørensen
Brian Munk
Yogan Aruliah
David Krishna Aruliah
Annette Behrens


Oss
Sensei

NB! Betaling til stævnet sker inden vi tager afsted lørdag morgen.