19 januar 2009

Online medlemskort

Hvad enten man har glemt eller på en eller anden måde har mistet sit medlemskort, så er problemet det samme. Skovbo Karate Klub har ikke den enkeltes gradueringsoplysninger gemt nogen steder hvilket betyder, at vi ikke altid kan vide hvor længe siden en udøver sidst har været til prøve. For instruktører og censorer er det vigtigt at se en udøvers historie. Hvis man mister sit kort betyder det at man skal tage certifikaterne frem, og fremvise dem for at få gradueringsdatoerne noteret igen.
Vi vil gerne sikre at medlemmerne altid har deres medlemskort, og at vi altid kan se det enkelte medlems gradueringsoplysninger. Vi vil samtidig eliminere muligheden for at man glemmer sit medlemskort til en graduering. For at opnå dette er vi ved at se på en moderne løsning, som betyder at medlemskortet fysisk forsvinder og bliver erstattet af et online medlemskort.

Vi arbejder på en løsning og de første der får det nye online medlemskort bliver de nye medlemmer der endnu ikke har fået udleveret et medlemskort. En færdig løsning forventes klar i april måned.

Oss
Sensei